Rendelési infók

 

GLS

A rendelések kiszállítása a GLS futárszolgálattal történik. Ha nincsen otthon, amikor rendelését kiszállítják, telefonon fel fogják venni Önnel a kapcsolatot, valamint hagynak egy értesítőt, hogy hol lehet átvenni, ha ez másként nem lehetséges.

A kiszállítás díja ingyenes 40.000 Ft feletti rendelés esetén, az alatt pedig egységesen 2.500 Ft.

Ez az összeg az egy csomagban, azaz a 40 kg alatti csomagokra vonatkozik. A nagyobb tömegű, csak több csomagban elküldhető rendelések esetén minden esetben telefonos egyeztetés szükséges az esetleges többletköltségek letisztázása érdekében.

A rendelés beérkezésekor és a csomag futárszolgálatnak átadásakor is kapni fog egy visszaigazoló emailt, hogy pontosan tudja, mikor fognak a termékek megérkezni.

A tiszakécskei telephelyen lehetőség van személyes átvételre, továbbá annak 30 km-es körzetében egyéni egyeztetés után saját tehergépkocsinkkal gyorsabb kiszállításra. Ilyen irányú igényét kérem írja bele a megjegyzésbe vagy közvetlenül a rendelés leadása után vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon. Pontos címünket és további elérhetőségeinket a Kapcsolat oldalon megtalálja.

Hibás termék esetén természetesen cseréljük azt, vegye fel velünk a kapcsolatot és hivatkozzon a rendelés számára.

Fizetésre jelenleg két lehetősége van: a futárnak utánvéttel vagy előreutalva a bankszámlánkra. Ez utóbbi esetén kérem várja meg, amíg elküldjük Önnek a díjbekérőt és az alapján utalja az azon szereplő összeget, valamint tüntesse fel a rendelés sorszámát.

Bankszámlaszámunk: 11732208-20037075