Rendelési infók

A rendelések kiszállítása a DPD futárszolgálattal történik. Ha nincsen otthon, amikor rendelését kiszállítják, telefonon fel fogják venni Önnel a kapcsolatot, valamint hagynak egy értesítőt, hogy hol lehet átvenni, ha ez másként nem lehetséges.

A kiszállítás díja ingyenes 40.000 Ft feletti rendelés esetén, az alatt pedig egységesen 2.990 Ft.

Ez az összeg az egy csomagban, azaz a 40 kg alatti csomagokra vonatkozik. A nagyobb tömegű, csak több csomagban elküldhető rendelések esetén minden esetben telefonos egyeztetés szükséges az esetleges többletköltségek letisztázása érdekében.

A rendelés beérkezésekor és a csomag futárszolgálatnak átadásakor is kapni fog egy visszaigazoló e-mailt, hogy pontosan tudja, mikor fognak a termékek megérkezni.

A tiszakécskei telephelyen lehetőség van személyes átvételre, továbbá annak 30 km-es körzetében egyéni egyeztetés után saját tehergépkocsinkkal gyorsabb kiszállításra. Ilyen irányú igényét kérem írja bele a megjegyzésbe vagy közvetlenül a rendelés leadása után vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon. Pontos címünket és további elérhetőségeinket a Kapcsolat oldalon megtalálja.

Kérjük ha valamilyen okból kifolyólag csomagot szeretne visszaküldeni, az alábbi címre küldje:

KERÍTÉSÉPÍTŐK BOLTJA, 6060, Tiszakécske, Oláhházi dűlő 5/c

Hibás termék esetén természetesen cseréljük azt, vegye fel velünk a kapcsolatot és hivatkozzon a rendelés számára.

Fizetésre jelenleg két lehetősége van: a átvételkor a futárnak utánvéttel vagy bankkártyával online az OTP Simple rendszerén keresztül.

Bankszámla információ: Juhász Miklós E.V. | 11732208-20037075